• Пн.-Пт. 9:00-18:00
  • Cервіс 24/7
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Дезінфекція від COVID-19
Клінінг
Експрес прибирання
Щоденне прибирання
Комплексне прибирання
Генеральне прибирання приміщень (офісів, будинків, квартир, складів)
Прибирання після будівництва та ремонту
Прибирання прилеглої території
Миття вікон і вітрин, фасадів і вивісок
Хімчистка килимів та ковроліну
Хімчистка м'яких меблів
Хімчистка салонів автомобілів
Чистка сміттєпроводів
Промисловий альпінізм
Чистка банкоматів і платіжних терміналів
Очищення систем вентиляції і повітроводів від бруду
Встановлення та облаштування інспекційних люків в повітроводах
Відео-інспекція систем вентиляції зсередини
Очищення та дезінфекція вентиляції в заміському будинку/котеджі
Очищення вентиляції в адміністративних будівлях від пилу і бруду
Очищення систем вентиляції (повітропроводів, витяжок, мангалів, парасольок) від жиру в ресторанах
Очищення вентиляції від іржі та її залишків
Очищення повітропроводів після пожежі або потопу
Очищення систем вентиляції, вентиляційних каналів, повітропроводів індустріальних та промислових будівель
Очищення вентиляції (повітропроводів) в готелі
Дезінфекція систем вентиляції (повітропроводів)
Чистка каміна і димаря
Продаж витратних матеріалів та побутової хімії
Продаж і оренда брудозахисних килимків
Технічне обслуговування нерухомості
Аутстафінг
Благоустрій території
Доставка
Пест- контроль
Дезінфекція
Дезінсекція
Дератизація
Кава-леді
Мувінгові послуги
Офісний переїзд
Квартирний переїзд
Послуги вантажників
Послуги з тимчасового зберігання
Доставка негабаритного вантажу
Упаковка вантажу
Інформаційні технології та системне адміністрування
Утилізація відходів

Пожежа в вентиляції

Регулярна очистка вентиляції – це не тільки чисте повітря, якім ми дихаємо, але і наша безпека.
Особливо це стосується закладів харчування – ресторанів, кафе, виробництв, в вентиляцію яких потрапляє не тільки звичайний пил, але і продукти виробництва – деревина, цукор, борошно інші різні домішки.

Цей особливий бруд створює додаткове навантаження на всю систему вентиляції, створює умови для розвитку різних бактерій, грибків і вірусів.
Але все рівно, якщо пил та шкідники впливають на щось одне – або вентиляцію, або людину, то жировій відкладення мають особливу властивість – дуже швидко і ефективно співпрацювати з вогнем і створювати пожежу в приміщенні. І для цього не потрібно, щоб було полум’я в вентиляції, достатньо щоб в неї потрапила маленька іскра.
Загоряння відбувається миттєво, а за допомогою вентиляції, яка ніби всмоктує вогонь, розповсюджує полум’я по всій довжині вентиляційній мережі миттєво.

І для всіх буде добре, якщо приміщення стоїть окремо і завдає шкоду тільки собі, но 90% всіх ресторанів і кафе знаходяться в приміщеннях де живуть люди, або де вони працюють (бізнес центри), або де вони роблять покупки (торгові центри, DIY). Тут вже ти ризикуєш не тільки своїм життям та майном, але життям і майном інших людей і компаній.

В нашій практиці є багато прикладів, коли нас запрошували на відеоінспекцію, а ми не могли запустити нашого робота, бо він, у прямому сенсі слова, тонув у жиру. І на жаль, багато з цих закладів – це достатньо відомі ресторани та мережі. Є мережі, де жир навіть просочується скрізь місця з’єднання в вентиляції. Всі подібні об’єкти мають підвищений ризик небезпеки і це чудо, що вони ще не згоріли.  Але є багато таких, які вважали, що це їх не торкнеться і в підсумку пожежа спалахувала не тільки в їх приміщенні, але і наражала на небезпеку сусідів.
https://www.youtube.com/watch?v=2JqJijnInlk

Нас часто питають, з якою періодичністю треба проводити чистку вентиляції.

Ми рекомендуємо притримуватись наступних графіків чистки закладів загального харчування виходячи з інтенсивності роботи кухні.

         Використання                         Годин/день                      Інтервал чистки

  • Інтенсивне                                 12-16 г/день                   мінімально через 3 місяці
  • Середнє                                        6- 12 г/день                 мінімально через 6 місяців
  • Нижче середнього                    2- 6 ч/ день                  мінімально через 12 місяців
  • Хоспер                                        відкритий вогонь           мінімально 1 раз в місяць

 

І хоча є власники, які недбало ставляться до своєї безпеки, буде чесно констатувати, що їх меншість. Ми працюємо з відомими мережами, з якими маємо договори на обслуговування, які проводять чистку в рекомендовані нами терміни. Вони успішні і навіть в часи локдауну, активно працюють на винос.

Відповідальне ставлення до свого бізнесу, це комплексне ставлення до усіх його ланок. І чиста і безпечна вентиляція одна з них.

Замовте безкоштовний виїзд фахівця для оцінки обсягу і вартості робіт!

Сервісна компанія «Форлайн». Copyright © 2006-2021. Всі права захищені.

Please prove you are human by selecting the Car.

Please prove you are human by selecting the Star.

Please prove you are human by selecting the Tree.

Please prove you are human by selecting the Tree.

Please prove you are human by selecting the Star.

Please prove you are human by selecting the Key.

Please prove you are human by selecting the Key.

Please prove you are human by selecting the Truck.

Please prove you are human by selecting the Star.

Top