• Пн.-Пт. 9:00-18:00
  • Cервіс 24/7
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Останні новини

Пест- контроль – новий напрямок в компанії Форлайн

Компанія Форлайн стежить за тенденціями ринку, змінами і сучасними підходами. Ми розглядаємо обслуговування компаній не тільки як надання послуг з прибирання, а розглядаємо обслуговування підприємства в комплексі. Відстежуючи запити наших клієнтів на знищення різних шкідників: комах, мікроорганізмів і гризунів ми прийшли до висновку, що цей напрям потребує окремого системного підходу. Ми миттєво відгукнулися на вимоги ринку і на умови, що він диктує. Тому ми відкрили новий напрямок комплексу послуг по пест контролю на підприємстві.
Пест контроль – це те, що диктує нам ринок і світові стандарти. Це нове покоління в області санітарного обслуговування різних об’єктів, в основі якого – комплекс заходів по знищенню і контролю чисельності шкідливих комах і гризунів, бактерій. Пест контроль вимагає знань в різних областях: екології, зоології, медицини і хімії. При цьому в усьому світі пест контроль вже є усталеною галуззю не тільки в сфері агробізнесу, а й у виробництві харчових продуктів, побутовому секторі та продовольчій сфері.
Не завжди, ті чи інші шкідники загрожують тільки здоров’ю людей, вони також зазнають збитків у господарській частині, будовам, сільгоспугідь та ін. Велике скупчення комах і гризунів, часто призводить до втрати рослинних культур, зерна, овочів, фруктів, на підприємствах що займаються виготовленням різної продукції, можуть завдати відчутної шкоди, від них також страждають міські будови, втрачаючи зовнішній вигляд.

Наша компанія пропонує послуги за такими видами контролю:
– дезінфекція – комплекс заходів, спрямований на знищення збудників інфекційних захворювань;
– дезінсекція – контроль шкідливих комах;
– дератизація – контроль гризунів;

Звертаючись до компанії Форлайн ви отримуєте професійну консультацію і рекомендований комплекс заходів від фахівця з пест контролю, який пройшов спеціальне навчання. Також ваше підприємство обслужать справжні мисливці за шкідниками, які мають великий досвід в цій сфері.

Замовте безкоштовний виїзд фахівця для оцінки обсягу і вартості робіт!

Сервісна компанія «Форлайн». Copyright © 2006-2021. Всі права захищені.

Please prove you are human by selecting the Flag.

Please prove you are human by selecting the Tree.

Please prove you are human by selecting the Tree.

Please prove you are human by selecting the Key.

Please prove you are human by selecting the Truck.

Please prove you are human by selecting the Truck.

Please prove you are human by selecting the Star.

Please prove you are human by selecting the Truck.

Please prove you are human by selecting the Star.

Top