• Пн.-Пт. 9:00-18:00
  • Cервіс 24/7
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Останні новини

Клінінгова компанія “Форлайн” стала переможцем всеукраїнського конкурсу «Фаворити Успіху – 2010» в номінації “Прибирання приміщень”!

Українська клінінгова компанія “Форлайн” стала абсолютним переможцем всеукраїнського конкурсу «Фаворити Успіху – 2011» в номінації “Прибирання приміщень”!

За підсумками незалежного голосування, яке проходило серед українських споживачів протягом 2011 року, клінінгова компанія “Форлайн” була відзначена споживачами Україна серед багатьох інших компаній як краща клінінгова компанія в Україні!

Довідка:

Клінінгова компанія “Форлайн” вже більше 6 років прагне забезпечувати українських споживачів професійними клінінговими послугами європейської якості. Компанія “Форлайн” прагне бути піонером у розвитку нових напрямків, і пропозиції нових інноваційних послуг. Зокрема, в 2010р. компанія першою в Україні запропонувала нову послугу з очищення повітроводів і вентиляційних каналів з використанням фінського обладнання компанії Lifa Air. Також компанія пропонує своїм Партнерам такі послуги, як event-послуги, послуги офісного майстра (поточний ремонт офісних меблів, техніки тощо) та інші.

Ми вдячні всім нашим Партнерам та Клієнтам за високу оцінку нашої роботи. І в майбутньому будемо намагатися відповідати Вашим очікуванням!

Джерело: http://www.favor.com.ua

Замовте безкоштовний виїзд фахівця для оцінки обсягу і вартості робіт!

Сервісна компанія «Форлайн». Copyright © 2006-2021. Всі права захищені.

Please prove you are human by selecting the Plane.

Please prove you are human by selecting the Flag.

Please prove you are human by selecting the Heart.

Please prove you are human by selecting the Plane.

Please prove you are human by selecting the Tree.

Please prove you are human by selecting the Flag.

Please prove you are human by selecting the Cup.

Please prove you are human by selecting the Cup.

Please prove you are human by selecting the Plane.

Top